Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN KOCAİSPİR: “MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM”

BAŞKAN KOCAİSPİR: “MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM”

BAŞKAN KOCAİSPİR: “MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM”

BASKAN KOCAISPIR: “MENFUR SALDIRIYI SIDDETLE KINIYORUM”

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregir Kaymakami Oguzhan Bingöl ve Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerine yönelik gerçeklesen menfur saldiri sonrasinda geçmis olsun dileklerini iletmek üzere Yüregir Kaymakamligini ziyaret etti.

Ziyaretinde bir degerlendirmede bulunan Baskan Kocaispir, “Malumunuz oldugu üzere 14 Mayis 2020 Persembe gecesi, Yüregir Kaymakamligi önünde, kaymakamligimizca ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza erzak dagitimi esnasinda, CHP Gençlik Kollari Ilçe Baskani ve yanindakiler, Sayin Kaymakamimiza ve koruma polislerine sözlü saldirida bulunmuslar, akabinde koruma polisini darp etmislerdir.

Bu esef verici olay, akliselim sahibi herkes tarafindan siddetle kinanmistir. Devami süreçte mesele hukuki mercilere intikal etmis ve gençlik kollari baskani tutuklanmistir.

Olayin yasandigi gece, CHP Gençlik Kollari Baskani ve yanindakiler; Yüregir sokaklarinda dolasmislar, ihtiyaç sahiplerine sogan ve patates dagitimi için Kaymakamligimizin talebi üzerine Belediyemizce görevlendirilen araçlarimizin videosunu çekerek bazi siyasi mahfillere göndermislerdir.

Bu vesileyle hatirlatmak isteriz ki; Yüregir Belediyesi olarak, 2019 Aralik ayinda yasanan sel felaketi esnasinda da, sadece kaymakamligimizla degil devletimizin diger kurumlariyla da yakin bir dayanisma içinde olmustuk. Yine içinde bulundugumuz korona virüsle mücadele sürecinde Adana’daki saglik kurumlari basta olmak üzere, birçok kurum ve kurulusun dezenfeksiyon islemi, temizlik hizmeti, maske temini vb. gibi konularda da yardimci olmaya devam etmekteyiz.

Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da, halkimizin yararina olan her iste tüm kurum ve kuruluslara elimizden geldigince yardimci olmaya devam edip isbirligi yapacagimizi açikça belirtmek isteriz.

Göreve geldigimizden bu yana; her tür ayrimciligi kökten reddeden bir ahlaki durus ve insanimizin gönlünde yer edinmeyi temel amaç edinen siyaset anlayisi ile sahalardayiz. Halkimizin içindeyiz. Aziz milletimiz ve kiymetli hemserilerimiz, kimin iyi niyet ve samimiyetle kendisine hizmet etme çabasi içinde oldugunu engin ferasetiyle süphesiz ki takdir etmektedir.

Milletimiz, hizmet etmek için isbirligi yapan kurumlari hedef alanlarin, bu ucuz davranislarindan bir an evvel vazgeçip insanlarin hayatini kolaylastiracak gerçek gündemlere dönmesini beklemektedir.

Bu vesile ile Sayin Yüregir Kaymakamimiza ve vefa destek grubuna yapilan saldiriyi bir kez daha siddetle kiniyoruz.” seklinde konustu.

Yüregir Kaymakami Oguzhan Bingöl ziyareti ve destekleri için Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı